Home Ervaringen Breda Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Waarzeggerbreda.nl


  Online waarzeglijn met online waarzeggers uit Breda
Paswoord vergeten?
     
  Online waarzeglijn met online waarzeggers uit Breda  
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  waarzeggers Daghoroscoop  Stier door  waarzeggers Daghoroscoop  Tweelingen door  waarzeggers Daghoroscoop  Kreeft door  waarzeggers Daghoroscoop  Leeuw door  waarzeggers Daghoroscoop  Maagd door  waarzeggers
Daghoroscoop  Weegschaal door  waarzeggers Daghoroscoop  Schorpioen door  waarzeggers Daghoroscoop  Boogschutter door  waarzeggers Daghoroscoop  Steenbok door  waarzeggers Daghoroscoop  Waterman door  waarzeggers Daghoroscoop  Vissen door  waarzeggers
 
Maak een GRATIS waarzegger-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Online ervaringen over Online online waarzeggers uit Breda
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze waarzeggers in Breda?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze waarzeggers uit Breda van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek waarzegger?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per waarzegger uit Breda.

U kiest uit het dropdownmenu een waarzegger en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek waarzegger nalezen.

Alle ervaringen die je op waarzeggerbreda.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze waarzeggers uit Breda had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze waarzeggers hier te plaatsen.

     

  Kies een waarzegger en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gypsy
  Ervaring met waarzegger Gypsy
  Voelt goed aan .
Zeker de moeite waard.
Ik bel snel weer.
Alles klopt wat deze lieve dame zegt.




Ervaring van Nathalie met waarzegger Gypsy   Ervaring van Nathalie met waarzegger Gypsy   Ervaring van Nathalie geplaatst op 4 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Gypsy  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Angell
  Ervaring met waarzegger Angell
  Angell is een zeer vlot medium. Nog voordat jij je vraag heb gesteld is ze al aan het werk. Ze geeft duidelijke aanwijzigingen over wat is en wat herkenbaar is en vandaar uit stelt ze helder vast wat komt. Zeer professioneel medium. Enorme aanrader.




Ervaring van Jon met waarzegger Angell   Ervaring van Jon met waarzegger Angell   Ervaring van Jon geplaatst op 4 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Angell  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Ellize
  Ervaring met waarzegger Ellize
  Super lieve vrouw, bevestigde mij wat meerdere collega's op de lijn vertelden. Groetjes Y.




Ervaring van Leeuw met waarzegger Ellize   Ervaring van Leeuw met waarzegger Ellize   Ervaring van Leeuw geplaatst op 3 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Ellize  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Carola
  Ervaring met waarzegger Carola
  Beste Carola,
De omschrijving van die persoon waar ik naar vroeg klopt. Je doet het heel goed. Dank voor de inzichten.




Ervaring van Eugie met waarzegger Carola   Ervaring van Eugie met waarzegger Carola   Ervaring van Eugie geplaatst op 3 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Yuorah
  Ervaring met waarzegger Yuorah
  lieve Yuorah, je zat er helemaal op. Ik zal je raad verder opvolgen en hou je op de hoogte. Bedankt. je bent een aanrader.




Ervaring van Gerard met waarzegger Yuorah   Ervaring van Gerard met waarzegger Yuorah   Ervaring van Gerard geplaatst op 3 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sid
  Ervaring met waarzegger Sid
  Lieve Sid, wat een super goed gesprek. Ongelofelijk, wat een gave heb jij. Een stevige knuffel. Tot gauw. Barbara.




Ervaring van Barbara met waarzegger Sid   Ervaring van Barbara met waarzegger Sid   Ervaring van Barbara geplaatst op 3 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger MB Rhais
  Ervaring met waarzegger MB Rhais
  Super bedankt MB R. Heel fijn u gesproken te hebben. Ik kan alles plaatsen en daarvoor wil ik je heel erg bedanken. Christel.




Ervaring van Christel met waarzegger MB Rhais   Ervaring van Christel met waarzegger MB Rhais   Ervaring van Christel geplaatst op 3 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met MB Rhais  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Roos
  Ervaring met waarzegger Roos
  Het was een zeer aangename en verhelderend uitleg. en deze mevrouw nam echt tijd om je vragen te beantwoorden en te luisteren. een aanrader
.




Ervaring van Liana met waarzegger Roos   Ervaring van Liana met waarzegger Roos   Ervaring van Liana geplaatst op 3 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Roos  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Zoya
  Ervaring met waarzegger Zoya
  bedankt voor jouw luisterend oor. Het heeft lang geduurd, maar zo als je zei, niets komt voor zijn tijd. Hartelijk dank .




Ervaring van Paulina met waarzegger Zoya   Ervaring van Paulina met waarzegger Zoya   Ervaring van Paulina geplaatst op 3 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Zoya  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Annicka
  Ervaring met waarzegger Annicka
  Wow Annicka, ik kon het me niet voorstellen. maar wat je voorspelde kwam binnen een paar weken uit. De persoon ook precies beschreven.




Ervaring van anoniem met waarzegger Annicka   Ervaring van anoniem met waarzegger Annicka   Ervaring van anoniem geplaatst op 3 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Annicka  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Annicka
  Ervaring met waarzegger Annicka
  gisteren een reading gehad van deze lieve dame en al wat ze zei klopte. ook raad gekregen als relatiecoach en deed deugd zoiets te mogen horen. Hopelijk komen haar mooie voorspellingen uit en kan ik een mooie toekomst tegemoet gaan. Dank je wel voor je reading.




Ervaring van A met waarzegger Annicka   Ervaring van A met waarzegger Annicka   Ervaring van A geplaatst op 3 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Annicka  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Erkan
  Ervaring met waarzegger Erkan
  Erkan heeft voor mij de Reading gedaan in het Engels en hij was 100% accuraat. Niet normaal hoe scherp en duidelijk hij was in zijn voorspellingen. Zeker een aanrader.




Ervaring van Kitty met waarzegger Erkan   Ervaring van Kitty met waarzegger Erkan   Ervaring van Kitty geplaatst op 2 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Erkan  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Louisa
  Ervaring met waarzegger Louisa
  Lieve Louisa. Wat heb je mij fantastisch geholpen. Echt ongelooflijk wat je me vertelde en dat je helemaal gelijk had.
Liefs M.




Ervaring van Miriam met waarzegger Louisa   Ervaring van Miriam met waarzegger Louisa   Ervaring van Miriam geplaatst op 2 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Angel Felice
  Ervaring met waarzegger Angel Felice
  Jij bent echt een dame met engelen geduld.
Jij bent heel erg goed en jij gaat nog veel groter worden.je bent een tophelderziende. liefs van Danielle.




Ervaring van Danielle met waarzegger Angel Felice   Ervaring van Danielle met waarzegger Angel Felice   Ervaring van Danielle geplaatst op 2 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Angel Felice  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Karlien
  Ervaring met waarzegger Karlien
  Een heel fijn en prettig gesprek. De toon waarmee ze spreekt is al erg rustgevend. En niet onbelangrijk zei ze dingen waar ik me wel in kon vinden. Wat naar mijn gevoel wel klopte. Dank.




Ervaring van Rosh met waarzegger Karlien   Ervaring van Rosh met waarzegger Karlien   Ervaring van Rosh geplaatst op 2 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Karlien  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Jeremy
  Ervaring met waarzegger Jeremy
  Net een zalig telefoongesprek gehad met Jeremy.
Wauw echt zat er bonk op zonder veel te vertellen, luisterend oor en zeer aangenaam om naar te luisteren.
Geef zo mooi raad, nu maar hopen dat alles snel uitkomt ga meteen aan de slag met uwe raad.
Hou je zeker op de hoogte je tovert een glimlach op mijn gezicht. Grts anneke .




Ervaring van Anneke met waarzegger Jeremy   Ervaring van Anneke met waarzegger Jeremy   Ervaring van Anneke geplaatst op 2 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Jeremy  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Nima
  Ervaring met waarzegger Nima
  Lieve Nima,
Bedankt voor je super fijne redding, eerlijk, duidelijk en oprecht. Het liep precies zoals u had voorspeld. Dank je wel prachtig mens.

Liefs L .




Ervaring van Anoniem met waarzegger Nima   Ervaring van Anoniem met waarzegger Nima   Ervaring van Anoniem geplaatst op 2 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nima  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Lola
  Ervaring met waarzegger Lola
  Lola is echt de beste. Verteld geen onzin en is eerlijk en oprecht. Alles wat je met tijd aangaf is uitgekomen. Je bent de beste in je werk, bedankt Maria.




Ervaring van Maria met waarzegger Lola   Ervaring van Maria met waarzegger Lola   Ervaring van Maria geplaatst op 1 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Lola
  Ervaring met waarzegger Lola
  Beste Lola wat ben ik blij met u. u bent een super positieve vrouw en heel meegaand. er waren wat dingetjes aan de gang en u heb me echt heel goed geholpen. alles wat u voorspelde is uitgekomen. bedankt liefs Monica .




Ervaring van Monica met waarzegger Lola   Ervaring van Monica met waarzegger Lola   Ervaring van Monica geplaatst op 1 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Beau
  Ervaring met waarzegger Beau
  Beau is een heel fijn medium, hij neemt de tijd en is heel goed in het invoelen van mensen en situaties.




Ervaring van anoniem met waarzegger Beau   Ervaring van anoniem met waarzegger Beau   Ervaring van anoniem geplaatst op 1 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Nellekke
  Ervaring met waarzegger Nellekke
  Lieve Nelleke, weer zat je bovenop een voorspelling. Je gaf aan dat de vriend van mijn bff niet deugde. Hij zou psycho narcistisch gedrag vertonen en de relatie zou spoedig op de klippen lopen. Het is precies gegaan zoals jij had voorspeld.




Ervaring van E. met waarzegger Nellekke   Ervaring van E. met waarzegger Nellekke   Ervaring van E. geplaatst op 1 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nellekke  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Dirk
  Ervaring met waarzegger Dirk
  He dirk. Is alsof je me kende. Leuk dat je de dingen benoemt zoals ze zijn. Heel erg bedankt voor je steun en de oplossingsgerichte tips op mijn maat.




Ervaring van Valerio met waarzegger Dirk   Ervaring van Valerio met waarzegger Dirk   Ervaring van Valerio geplaatst op 1 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Dirk  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Lola
  Ervaring met waarzegger Lola
  Lieve lo.
Wat een topper ben jij.
Zo lief mee gaand.en de consulten zijn top.en komen ook uit ongelooflijk ook binnen de tijdsbestek.ik hoop je snel weer te spreken.
Als ik er door heen kom op de lijn haha .
Liefs brit.




Ervaring van Brit met waarzegger Lola   Ervaring van Brit met waarzegger Lola   Ervaring van Brit geplaatst op 1 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sita
  Ervaring met waarzegger Sita
  Kan niet wachten om je te spreken. 1ste x beller. Ik wacht geduldig totdat je weer beschikbaar bent.




Ervaring van Nieuwe klant met waarzegger Sita   Ervaring van Nieuwe klant met waarzegger Sita   Ervaring van Nieuwe klant geplaatst op 30 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sita  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Nina
  Ervaring met waarzegger Nina
  Lieve Nina,
Ik heb je nu al een aantal keren gesproken. Je bent echt een hele lieve positieve vrouw. Ik hoop dat je mooie voorspellingen uitkomen. Ik heb er wel steeds weer wat meer vertrouwen in.
Fijn om je in ieder geval steeds te spreken.
Groetjes,
Karin.




Ervaring van Karin met waarzegger Nina   Ervaring van Karin met waarzegger Nina   Ervaring van Karin geplaatst op 30 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Angel Felice
  Ervaring met waarzegger Angel Felice
  Bedankt, voor de consult, alles klopte wat u zei . Ben er nog steeds beetje stil van.
Ik hoop dat u voorspellingen uitkomen. Ik kom zeker terug. Liefs vrouw met de aparte naam ..




Ervaring van sun met waarzegger Angel Felice   Ervaring van sun met waarzegger Angel Felice   Ervaring van sun geplaatst op 30 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Angel Felice  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Lola
  Ervaring met waarzegger Lola
  Lieve Lola, tot nu toe heb je het altijd aan het rechte eind met je readingen. alles is tot nu toe uitgekomen, we hebben nog een lange weg te gaan met Narcisme helaas. Ooit hoop ik met beter bericht te komen en dat het is gestopt het gedrag van aantrekken afstoten, lieve mensen vertrouw op Lola haar waarnemingen en blijf rustig het komt uit, zeker de moeite waard om te bellen:) Veel liefs, Ram202.




Ervaring van RAM202 met waarzegger Lola   Ervaring van RAM202 met waarzegger Lola   Ervaring van RAM202 geplaatst op 30 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Angell
  Ervaring met waarzegger Angell
  Lieve Angel, supermooie reading van je gehad.
Je hebt mij gerustgesteld en kijken wat de feest dagen gaan brengen. Ik laat t je gauw weer weten en Welcome Back.

Fijne avond

Happy Girl .




Ervaring van Happy girl met waarzegger Angell   Ervaring van Happy girl met waarzegger Angell   Ervaring van Happy girl geplaatst op 30 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Angell  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Yuorah
  Ervaring met waarzegger Yuorah
  Beste Yuorah,

Ik heb je gesproken. Je bent zo integer en legt alles heel goed uit. Ik blijf geloven en vertrouwen. Heel heel erg bedankt voor je positieve energie. Liefs.




Ervaring van Thea met waarzegger Yuorah   Ervaring van Thea met waarzegger Yuorah   Ervaring van Thea geplaatst op 30 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Lola
  Ervaring met waarzegger Lola
  Lieve Lola ik heb een heel fijn gesprek met je gehad. Je bent een topper, veel liefs Nina.




Ervaring van Nina met waarzegger Lola   Ervaring van Nina met waarzegger Lola   Ervaring van Nina geplaatst op 29 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Desteny
  Ervaring met waarzegger Desteny
  Lieve Desteny, wauw. Alleen maar superlatieven. Ze wist alles tot in de kleinste details te vertellen. Ze benoemde zelfs letters uit de namen van de personen over wie ik een vraag had. Ze beschreef de personen alsof ze ze kent.
Een oprechte en lieve vrouw met zeer uitzonderlijke gaven.
Naast haar inzichten en voorspellingen, gaf ze me ook de kracht om te vertrouwen.

Een absolute aanrader voor iedereen die een oprecht en waarheidsgetrouw antwoord wilt.
Zelfs voor wie zeer nuchter is en misschien sceptisch op zoek is naar een goed medium.

Bedankt lieve Desteny.

Italie.




Ervaring van Italie met waarzegger Desteny   Ervaring van Italie met waarzegger Desteny   Ervaring van Italie geplaatst op 29 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Angel Felice
  Ervaring met waarzegger Angel Felice
  Dank voor het fijne gesprek en de duidelijkheid.




Ervaring van verginia met waarzegger Angel Felice   Ervaring van verginia met waarzegger Angel Felice   Ervaring van verginia geplaatst op 29 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Angel Felice  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Mari Elena
  Ervaring met waarzegger Mari Elena
  Mari Elena is een zeer zuiver invoelend medium zonder mening of oordeel. Haar voorspellingen zijn zuiver en eerlijk. Zij kan zoveel meer dan er bij haar beschrijving staat. Ik ben enorm door haar geholpen om situaties te begrijpen en te accepteren. Haar voorspellingen zijn uitgekomen en door haar hulp ben ik er goed uitgekomen. Een dikke tien met een griffel en een virtuele hug. XXX.




Ervaring van Anoniem met waarzegger Mari Elena   Ervaring van Anoniem met waarzegger Mari Elena   Ervaring van Anoniem geplaatst op 29 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Mari Elena  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Isha
  Ervaring met waarzegger Isha
  Ontzettend bizar en bijzonder consult met Isha. Ze noemde een woonplaats op waar ik 3 jaar lang heb gewoond. Ik had een vraag wat betreft werk en het was al met al ontzettend bijzonder. Ik laat het je weten als ik die job binnen heb. Wat ben je goed.




Ervaring van S. met waarzegger Isha   Ervaring van S. met waarzegger Isha   Ervaring van S. geplaatst op 29 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Anke
  Ervaring met waarzegger Anke
  Anke kan heel goed invoelen op mensen. Het klopt tot nu toe altijd.




Ervaring van anoniem met waarzegger Anke   Ervaring van anoniem met waarzegger Anke   Ervaring van anoniem geplaatst op 29 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Anke  



 

Ervaring over onze waarzeggers plaatsen

Home

Waarzeggerbreda.nl - ervaring schrijven over waarzegger
 
  Kies een waarzegger Kies een waarzegger:  
  Waardering overwaarzegger Waardering:          
  Naam voor Waarzeggerbreda.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Waarzeggerbreda.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met waarzegger Uw ervaring:  
  Code waarzegger Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Waarzeggerbreda.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Waarzegger worden